Yorumsuz Bir İlan
357 kez okundu
Hürriyet’in skandal olarak yorumlayıp duyurduğu, ilginç bir öğretim üyesi alım ilanı. Neden yorumsuz? diye merak ediyorsanız, ilanı iyice inceleyin sözcük bulabiliyorsanız siz yorumlayın.
Büyültmek için Tıklayın

alımı duyusuru
Etiketler: öğretim görevlisi alımı ilanı, RTE üniversitesi, torpil
Eklenme Tarihi: 1 Ağustos 2013
Daha ilginç olanı, torpil belgesinin yanlışlıkla gönderildiği, kaldıki altında ıslak imza olmadığı yönündeki açıklama. İlgisiz bir bakanın da “büyütmeyin” gibi bir yorumu. Hadi bu ilanı verirken dalgındınız peki bu açıklamaları yaparken de mi dalgınsınız?
Öğretim görevlisi alımı ilanı bakalım daha nelere kadir olacak, daha ne gibi gerçek üstü becerilere dayalı savunmalar duyacağız?
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı ve Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Kahraman, Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın istifasıyla ilgili olarak, “Rektör beyin istifası şahsi bir karardır ve soylu bir hadisedir. Türkiye’de pek rastlanmıyor” dedi. (Basın)
“soylu bir hadise” hiç hatası yok soylu bir hadise yapmak için istifa etmiş.